Hvorfor skal du vælge os?

Hobbydrivhuse.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

  Samarbejde med Dansk Glasforsikring A/S, gratis forsikring de første 3. mdr. Vær opmærksom på skader først dækkes når drivhus/pavillon er færdigmonteret. Vedlagte certifikat SKAL udfyldes og sendes til Dansk Glasforsikring A/S, såfremt forsikringen er gyldig. Læs også denne brochure der omhandler forsikringen. Dansk Glasforsikring A/S vil efter 3. mdr. kontakte jer, for at aftale med jer, om forsikringen skal fortsætte.
  ​​​​Du handler direkte med producenten, altså ingen fordyrende mellemled.

   Har du spørgsmål til produktet, har vi en stor baggrundsviden omkring alle modellerne, idet vi selv har konstrueret dem.

    Vores mål er at være de billigste på markedet men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Dette giver sig udslag i vi giver 10 års garanti på aluprofiler for mangler, der skyldes fejl i forarbejdning eller materialer.

     Alle vore modeller samles udelukkende med rustfrie stålbolte, som er væsenlig stærkere end aluminiumsbolte, som drivhuse typisk samles med. Selve opbygningen af modellerne er væsentligt nemmere med stålbolte, idet aluminiumsbolte nemt overspændes hvorved boltene nemt knækker elller gevindet ødelægges. Skulle man have behov for at flytte drivhuset, er det også nemt at skille ad, idet der er brugt stålbolte. Du får altså et stærkere drivhus/pavillon ved brug af stålbolte.

      I alle vore malede modeller er der plasticskiver medsendt, som bruges ved tilspænding af mørikker og skruer, for at beskytte malingen.

       Vore drivhuse er bredere end vore konkurrenters, sammenlign gerne. (285 - 313 cm) Dette er ikke uvæsentligt, når man anlægger en gang i midten af drivhuset og bede i hver side.

        Drivhus serierne SOLID - DELUXEROYAL - ROYAL CUBE adskiller sig ligeledes væsenligt i forhold til vore konkurrenters modeller:

        Fastgørelsen af polycarbonatplader/glas er unikt. Pladerne ligger an mod et kraftigt T - profil, oven på T profilet påmonteres et halvmåneprofil, som påskrues, hvilket klemmer pladerne/glasset fast, denne fremgangsmåde benyttes også i industri-drivhuse. Du skal derfor ikke bekymre dig om nu pladerne/glasset blæser af under en storm. Ligeledes bliver konstruktionen væsenligt stærkere, idet den faktisk har 2 alu-profiler skruet sammen i hele konstruktionen. Se billederne som illustrerer systemet.

        De lodrette hjørneprofiler - de yderste spærprofiler og rygprofilet er alle konstrueret som Rør-profiler, dvs. det er lukket hule profiler, som gør dem væsentligt stærkere.

        Vælger man glas i sider og gavl er det altid 4 mm. tyk hærdet glas. Glasset i siderne er altid helbane glas, altså ikke flere stykker glas der overlapper og giver algedannelse i overlappet som er umuligt at fjerne. Glasset i gavl partiet består dog af 2 stykker glas, de overlapper dog ikke hinanden, men skubbes sammen over et H - gummiprofil.

        Du kan her se tegninger af profiler 1:1 på vores drivhus og vægdrivhus serier. 

        Pavillon serierne SOLID - DELUXE - ROYALE adskiller sig ligeledes væsenligt i forhold til vore konkurrenters modeller :

        I alle pavillonerne er der udluftning i taghætten. Den øverste taghætte kan hæves og sænkes. Dette er ikke uvæsenligt på en varm sommerdag. Varmen vil altid stige til vejrs, og dette giver en effektiv udluftning.