Handelsbetingelser


Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hobbydrivhuse. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Hobbydrivhuse.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Hobbydrivhuse. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Hobbydrivhuse anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Danske Fragtmand eller Post Danmark/GLS eller Bring shop-shop, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Hobbydrivhuse. Dette betyder at varerne sendes indenfor 2-7 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3-8 hverdage. I højsæsonen kan leveringstiden være længere. 

Drivhuse - vægdrivhuse - pavilloner leveres til vejkant i hele Danmark eller så tæt på leveringsadressen som chaufføren skønner muligt.

Fragtprisen for levering til pakkeshop er 69 kr.
Der er gratis fragt ved levering af drivhuse og pavilloner til fastland og brofaste øer med danske fragtmænd, til ikke brofaste øer er fragten 1.299 kr.

Der er også mulighed for gratis afhentning i Thisted. 

Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når varen er leveret.

Reklamation
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Hobbydrivhuse, skal påberåbes inden for ”rimelig tid”. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Hobbydrivhuse. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret.For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, hvis varen har haft den holdbarhed man med rimelighed kan forvente. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres, pengene tilbage, afslag i prisen eller byttes, afhængig af den konkrete situation.. Evt. Reklamationer rettes til Hobbydrivhuse via mail salg@hobbydrivhuse.dk, hvorefter Hobbydrivhuse vil informere om det videre forløb. Alle reklamationer sendes til Hobbydrivhuse, Kirkedal 2, 7700 Thisted. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger

Garanti: Vi yder 10 år garanti på umalede aluminiumsprofiler for mangler der skyldes fejl i forarbejdning eller materialer.

Fortrydelsesret

Hobbydrivhuse yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Hobbydrivhuse underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du kan sende en mail til salg@hobbydrivhuse.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen og give os besked herom, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Fortrydes købet skal varen returneres til:
Hobbydrivhuse
Kirkedal 2
7700 Thisted

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Drivhuse og pavilloner. 
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: (indsæt beløb).

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: salg@hobbydrivhuse.dk.

Pris og betaling

Hos Hobbydrivhuse har du mulighed for at betale med Dankort, bankoverførsel (Bankoverførsel er ikke dækket under indsigelsesordningen) Der kan også delbetales Sparxpres, fortryder du købet bortfalder aftalen med Sparxpres også.
Alle priser hos Hobbydrivhuse- på web-adressen http://www.hobbydrivhuse.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Virksomhedsoplysninger
Hobbydrivhuse er et personlig ejet virksomhed. Virksomhedens ejer er Brian Thulstrup, og han etablerede virksomheden i 2002.
Hvem kan handle på vores webshoppen. Børn og unge under 18 år kan ikke handle på webshopen uden accept fra forældre.

Et køb foregår på følgende måde
1. Varen ligges i indkøbskurven
2. Herefter klikker man videre og udfylder dataformular ( navn - adresse - tlfnr. - mail - leveringsadresse.
3. Vælg betalingsform samt leveringsmetode.
4. Bestillingen vises og man markere nu accept af levering og betalingsbetingelser.
5. Ordre afgives og betaling med kort eller bankoverførsel foretages.
6. Kunden får automatisk sendt ordrebekræftigelse pr. mail.

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • email-adresse

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte salg@hobbydrivhuse.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Hobbydrivhuse og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne
slettes.

Hobbydrivhuse
Kirkedal 2
7700 Thisted 
Danmark

Telefon: +45 22 48 71 12

CVR nr: 19292231

Bank: Nykredit reg.: 8117 konto: 2783120

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende