Oplev vores drivhuse i din egen have, før du køber

Drømmer du om det perfekte drivhus i din egen have?

Forestil dig at kunne se det, før du beslutter dig! Med vores avancerede AR-teknologi (Augmented Reality) kan du nu opleve dit drømmedrivhus eller pavillon i din egen have.

Tag et skridt ind i fremtiden og se præcis, hvordan dit nye drivhus vil komplementere dit hjem og have. Vores AR-system lader dig placere forskellige drivhusmodeller i fuld skala i din have, så du kan se, føle og nærmest røre ved dit fremtidige drivhus, før du tager beslutningen.

Augmented Reality

Vi har valgt at integrere denne banebrydende teknologi inden for Augmented Reality (AR) for at give vores kunder en helt unik og interaktiv oplevelse. Nu kan du træde ind i din egen have og opleve vores forskellige drivhusmodeller i deres rette element, alt sammen via din smartphone eller tablet.

Forestil dig at gå rundt i din have og med få tryk på skærmen se, hvordan vores smukt designede drivhuse passer ind i netop din udendørs atmosfære. Du kan ændre designs og placeringer med lethed og se, hvordan hvert enkelt drivhus vil komplimentere din have og tilføje både funktionalitet og skønhed til dit udendørs rum. Det giver dig mulighed for at træffe informerede beslutninger, før du foretager dit endelige køb.

Vi er stolte af at kunne tilbyde denne avancerede teknologi til vores kunder og ser frem til at gøre din drøm om det perfekte drivhus til virkelighed, lige i din egen baghave."

Trin-for-trin guide

Trin 1: Tilgå AR-funktionen på din telefon
AR-funktionen er designet til at bruges via en telefon. Start med at åbne webbrowseren på din telefon og gå til webshoppen.

Trin 2: Vælg dit produkt
Naviger på webshoppen for at finde det drivhus eller den pavillon, du er interesseret i. Klik på produktet for at gå til produktsiden.

Trin 3: Tilpas dit valg
Når du er på produktsiden, har du flere tilpasningsmuligheder:
Farvevalg: Vælg den farve, du foretrækker for dit drivhus eller pavillon.
Beklædning: Vælg mellem glas eller polycarbonat som materiale for din beklædning.
Dørtype: På visse modeller vil du også kunne vælge, hvilken type dør du ønsker.

Trin 4: Aktivér AR-oplevelsen
Find den orange knap, der er placeret ovenpå 3D-modellen øverst på produktsiden. På knappen vil der stå "Oplev i din have med AR".
Tryk på denne knap for at aktivere AR-funktionen.

Så er vi der næsten

Trin 5: Oplev produktet i din have
Efter at have trykket på AR-knappen, åbner modellen på din telefon. Du vil blive guidet gennem processen for, hvordan du placerer drivhuset eller pavillonen på den ønskede placering i din have. Følg instruktionerne på skærmen for at justere placering og orientering.

Trin 6: Gå ind i drivhuset eller pavillonen
Når drivhuset eller pavillonen er placeret i din have, kan du fysisk bevæge dig tættere på og omkring det for at se det fra forskellige vinkler.
For at "gå ind" i modellen, gå hen mod den placering, hvor døren ville være. AR-teknologien vil tillade dig at se indersiden af drivhuset eller pavillonen og udforske de nærmere detaljer.

Trin 7: Udforsk og tilpas yderligere
Brug din telefon til at zoome ind og ud for at se detaljer nærmere eller ændre visningen. Hvis du ønsker at foretage yderligere tilpasninger (f.eks. skifte farve eller beklædning), kan du vende tilbage til produktsiden og gentage processen.