Vores nye udstilling i Aarhus

Velkommen til vores nye udstilling i Hobby Haven i Aarhus!

Vi er henrykte over at kunne meddele, at vi nu officielt har åbnet vores spritnye udstilling i Hobby Haven i Aarhus! Det er med stor glæde, at vi inviterer dig til at træde ind i en verden af drivhusdrømme og inspirerende haveoplevelser.

Som passionerede tilhængere af alt, der har med haver og drivhuse at gøre, har vi dedikeret os til at skabe rum, hvor folk kan realisere deres grønne drømme og skabe forbindelse til naturen. Vores nye udstilling er intet mindre end en fejring af denne passion og et udtryk for vores engagement i at levere kvalitetsprodukter, der bringer glæde og inspiration til vores kunder.

Oplev Aarhus' hyggeligste planteskole i Hobby Haven

Ud over vores spændende udstilling af drivhuse og pavilloner er Hobby Haven i Aarhus også kendt som byens hyggeligste planteskole. Her kan du forvente en oase af grønne planter, hvor du kan udforske et imponerende udvalg af både indendørs og udendørs planter, der vil bringe liv og farve til dit hjem og din have.

Uanset om du leder efter smukke stueplanter, farverige blomster til haven eller måske endda eksotiske planter til at skabe et tropisk paradis derhjemme, vil du finde det hele i Hobby Haven. Deres erfarne personale står klar til at give dig ekspertise råd og vejledning, så du kan vælge de planter, der passer bedst til dine behov og dit hjem.

Efter en inspirerende rundtur kan du nyde en velfortjent pause i deres hyggelige café. Her kan du forkæle dig selv med en lækker kop kaffe og nyde et udvalg af fristende lækkerier, mens du kan lade dig inspirere af dine omgivelser.

Drivhusdrømme i Aarhus: Hvad kan du forvente?

Når du besøger vores udstilling i Hobby Haven i Aarhus, vil du blive mødt af et stort udvalg af hobbydrivhuse, der er designet til at imødekomme ethvert behov og enhver smag. Uanset om du er en nybegynder haveentusiast, erfaren gartner, eller bare vil have et rum i haven til hyggelige stunder, vil vores udstilling give dig masser af inspiration og ideer til at skabe din egen grønne oase derhjemme.

Vi inviterer dig til at udforske alt, hvad Hobby Haven har at byde på og lade dig inspirere af vores skønne udvalg af planter, hobbydrivhuse, brugskunst og meget mere. Uanset om du er en erfaren gartner eller bare nyder naturens skønhed, vil du finde masser af skatte at opdage hos os.

Oplev kvalitet

Vi er stolte af at præsentere vores udvalg af hobbydrivhuse, der kombinerer førsteklasses materialer med innovativt design. Fra klassiske og elegante modeller til moderne og minimalistiske designs, er vores drivhuse skabt til at skabe det perfekte miljø for dine planter og skabe en smuk ramme om dine haveeventyr. Du mere end velkommen til at komme forbi og opleve vores verden af drivhusdrømme.

Find os her: Møllebakken 52A, 8361 Hasselager.

Åbningstider
Mandag-fredag: 09:00-17:30
Lørdag-søndag: 10:00-16:00

Med grønne hilsner Hobbydrivhuse